Garbage Garage - Ingyenes böngészõs játék

Mi is az a Garbage Garage?

A Garbage Garage ingyenesen játszható autós játékban lépésrõl-lépésre virágoztathatod fel a saját roncstelepedet és válhatsz igazi autóbontó szakivá. Mindegy, hogy mennyire leharcoltak a roncstelepedre érkezõ jármûvek, te értesz hozzá, hogyan hogyan buheráld ki belõlük az összes alkatrészt, hogy azokat továbbértékesítve busás nyereségre tégy szert a játékban. Késõbb nem csak értékesíted az alkatrészeket, de új, egyedi járgányokat is összerakhatsz majd belõlük. Miután szétkaptál pár autót, a játék egyik elemének hála, különleges verdákat is elõállíthatsz. A GarbageGarage játék igazán sokszínû szórakozást és játéklehetõséget biztosít neked. A játékot természetesen kicsiben kezded, hogy a szakma minden fogását mesterien kitanulva törj elõre. Minél jobb vagy a szakmában, annál gyorsabban törsz elõre és ugrasz szinteket.

Ingyenes autós játékélmény!

Az a kivételes tehetségednek, amit a Garbage Garage játékban felmutatsz, gyorsan híre megy és egyre újabb és újabb ügyfelek érkeznek hozzád, azaz a játék folyamán egyre több jármû érkezik bontásra a roncstelepedre. Jönnek személygépjármûvek, tehergépjármûvek, de itt nem áll meg a dolog, mert lesz ott motorcsónak, helikopter, repülõ, sõt, páncélos is. Az egyes alkatrészeket pedig természetesen kombinálhatod egymással a játék folyamán. A Garbage Garage ezért az ingyenes autós játékok csoportjába tartozik.

Garbage Garage - Játékélmény a böngészõben minden korosztálynak!

A Garbage Garage böngészõs játék, azaz közvetlenül a böngészõdben játszható, letöltésre és telepítésre nincs szükség. Minden, amire az ingyenes játékhoz szükséged van, nem más, mint egy internethozzáférés és egy mûködõ e-mail postafiók, és már indulhat is a játék. Amíg a legtöbb ingyenes aztós játék elsõsorban az „autóversenyzés“ tematikájára koncentrálnak, a Garbage Garage rögtön több mûfaji elemet is kombinál, mégpedig izgalmas és szórakoztató módon. A Garbage Garage játék egy építkezõs játék és egy roncstelep-szimuláció változatos elegyét nyújtja egy széles célcsoportnak. Mert a Garbage Garage minden korosztályt képes megszólítani. Egyedülálló játékötletével, átgondold koncepciójával és jól kitalált játékmechanikájával a Garbage Garage mindenkit meggyõz.

Fedezd fel ingyen az online autós élményt a Garbage Garage játékkal!

Merülj el egy egyedülálló játékban, építsd meg a saját roncstelepedet, keress virtuális pénzt és tapasztalati pontokat és bizonyítsd be, hogy a te általad kreált autócsodák a legjobbak az egész Garbage Garage játékban. Fedezd fel a Garbage Garage játék változatos funkcióit és ismerd meg az egyik legszuperebb autós online játékot!


Tudj meg többet a Garbage Garage játékról!

Garbage Garage - A történet

Csillogó króm, hatalmas kerekek, a napfény megcsillan a körnnyûfém felniken. A verda csak úgy vonzza a járókelõk tekintetét. A bambergi játékkovács, az Upjers, Garbage Garage nevû ingyenes böngészõs játékában egy ambíciózus roncsteleptulajdonos bõrébe bújhatsz. Habár az elején még relatív kicsi a a teleped, a te terveid nagyratörõek. Te szeretnél lenni Garbage Garage legismertebb, legnépszerûbb, legmenõbb roncstelepese.

Garbage Garage - A kreatív lehetõségek tárháza!

Ezért aztán nagy energiával veted bele magad az iparba. Szétkapsz minden jármûvet, amit csak a roncstelepedre hoznak és kinyered belõlük a használható alkatrészeket. A különféle színû és formájú alkatrészeket aztán eladod és virtuális pénzt keresve egyre bõvíted a roncstelepedet. De kiélheted a kreativitásodat is. Mert a játék folyamán lehetõséged van arra is, hogy a kinyert alkatrészekbõl egyedi járgányokat készíts. A Garbage Garage rengeteg kivitelben készíthetsz járgányokat, megmutathatod, hogy neked aztán van képzelõerõd, és azt szabadon is tudod ereszteni. A roncsteleped pedig egyre csak fejlõdik és szépül a Garage Garage játékban hála a fantáziádnak és szorgalmadnak. Minél sikeresebb vagy a szakmában, annál gyorsabban ugrasz szinteket. A Garbage Garage játék tehát igazán számos és szórakoztató játékelemet kínál neked.

A Garbage Garage más tematikát kínál a hagyományos autóversenyes játékokhoz képest!

Ez az ingyenesen játszható autós játék számos más funkciót kínál neked. Míg a legtöbb autós témájú online böngészõs játék az autóversenyzésre épít, addig a Garbage Garage a sokszínûségre és változatosságra törekszik. A játékelemek eme elegye a legtöbb játékosnak egészen újfajta játékélményt jelent.

Játssz te is ingyen az ingyenes Garbage Garage autós játékkal!

Nagy elõnye ennek a megszokottól eltérõ, izgalmas autós játéknak, hogy ingyenesen játszható. Azaz gyakorlatilag mindenki játszhat. Az egyetlen feltétel az, hogy legyen a játékosnak egy internetcsatlakozása és e-mail postafiókja, hogy regisztrálni tudjon, azaz létre tudjon hozni egy ingyenes fiókot magának a játékban. Többre nincs is szükség. Rögtön a regisztráció után egy játékismertetõ tanítja meg a játékosnak a játék alapvetõ funkciót. A Garbage Garage játékmechanikája szándékosan nagyon felhasználóbarát, a játék irányítása az egérrel szinte jön magától. Ezért aztán a játékosok nagyon egyszerûen és gyorsan játékba lendülhetnek és azonnnal feltalálják magukat. Ez pedig garantálja a kiváló szórakozást.

Garbage Garage - Az egyedülálló autós játék!

A Garbage Garage böngészõs játékban számos kommunikációs lehetõség is a játékos rendelkezésére áll, hogy beszélgetni tudjon más játékosokkal a kellemesebb játék érdekében. Minden amellett szól tehát, hogy belevesd magad a Garbage Garage játék tarka és krómszínû világába és megalapítsd a saját roncstelepedet. Éld át te is mindazt a jót, amit ez a kivételes autós játék kínál neked!


Garbage-Garage: Ami Rád vár...

Garbage Garage - Játékelemek

A játékelemek ezen elegye minden játékosnak tartogat valamit. A Garbage Garage játékban, ebben az teljesen egyedi és ingyenesen játszható böngészõs játékban, egészen különleges környezetbe pottyansz. Újdonsült roncstelep üzemeltetõként felépíted a saját telepedet, amit nemes egyszerûséggel csak Garbage Garage-nak keresztelsz el. Nap mint nap roncsok sora érkezik a telepre, amiket aztán nagy gonddal szétszerelsz. Az így kinyert alkatrészeket aztán újrahasznosítod, azaz pl. eladod a vásárlóidnak. Ezzel tehát virtuális pénzt keresel, ami lehetõvé teszi, hogy bõvítsd és szépítsd a roncstelepedet.

Garbage Garage - Különleges multiplayer-játékelemek egy ingyenes autós játékban!

A Garbage Garage egy építõs játék és egy gazdálkodós játékin szórakoztató és izgalmas elegye, kiegészítve számos további játékelemmel. Azaz játéklehetõségek egész során sûríti egyetlen játékba. Rengeteg féle jármûtípus van a játékban a példa kedvéért, amit a játék során szétbonthatsz, és nyereségesen értékesíthetsz alkatrészként. Kezdetben személygépjármûvekkel és teherautókkal foglalkozol, de ahogy egyre jobban bedolgozod magad a szakmába, motorcsónakok, helikopterek, repülõk, sõt, még páncélosok is érkeznek a roncstelepedre. Az aréna pedig egészen különleges multiplayer-funkciót kínál neked. Itt ugyanis megmérettetheted magad más játékosokkal. Hiszen a Garbage Garage játékban nem áll meg az élet ott, hogy kiépíted az alkatrészeket az érkezõ roncsokból, de a kinyert alkatrészekbõl akár különleges, egyedi járgányokat is kreálhatsz.

GarbageGarage - Az ingyenes autós játékok új nemzedéke!

A Garbage Garage játék egészen átfogó játékkoncepciót kínál a játékosainak. Ráadásul ingyenesen játszható. Azaz ingyenesen regisztrálhatsz és már indulhat is a játék a böngészõdben. Letöltésre és telepítésre nincs szükség. A nem szokványos játékötlete miatt ez a játék nagyon széles közönséget céloz meg. A Garbage Garage eltér a hagyományos, autóversenyre koncentráló játékoktól és rögtön több mûfajt egyesít, így a Garbage Garage a fiataloknak és az idõsebbeknek is remek szórakozást nyújt. A Garbage Garage az ingyenes autós játékok teljesen új nemzedékét képviseli, ami az összetettségével bilincseli le a játékosokat.

Fedezz fel egy különleges környezetbe helyezett, egyedülálló építõs játékot telis-tele izgalmas kihívásokkal és feladatokkal. Nyisd hát meg a saját Garbage Garage roncstelepedet és csinálj karriert a hulladékhasznosítás üzletágában! Regisztrálj máris és játssz te is velünk ingyenesen!


GarbageGarage
Magyarország
Garbage Garage Nézz körül!
Mi is az a Garbage Garage? |  A történet... |  Ami Rád vár... |  Fórum | Támogatás | Impresszum | Adatvédelem | ÁSZF

További ingyenes böngészõs játékok az Upjers.com-on!