Ingyenes játékok » Garbage Garage – Upjers.com ✔

Garbage Garage – Roncstelepes játék

Ingyenes böngészős játékokat találsz az Upjers.com-on!

Garbage Garage – Ingyenes játékélmény

Ez a böngészős játék kiváló szórakozást nyújt ingyenesen. A Garbage Garage játékban a saját roncstelepedet irányíthatod. A telepedre hozott autókat a rámpán szétbonthatod, majd a bemutatótermedben eladhatod g-dollárért a kinyert alkatrészeket. A szokatlan környezettel és izgalmas játékmenettel a Garbage Garage remek mókát varázsol a böngésződbe ingyenesen.


Garbage Garage

Ingyenes böngészős játék

Ha szeretnéd átélni, amit egy ingyenes böngészős játék nyújthat, akkor próbáld ki a tartalmas szórakozást ígérő Garbage Garage online játékot.

Gyere ki a roncstelepre!

Ez a történések fő színtere a Garbage Garage játékban. A roncstelepen intézed a fontosabb napi feladatokat, végzed a roncsteleptulajdonos szokásos teendőit.

Garbage Garage – A saját roncsteleped
Tuningold fel a verdádat!
Manni Ludolf és fivérei végigkísérnek a játékon!
Vonzó hölgy a játékban

Garbage Garage – Funkciók

A Garbage Garage számtalan érdekes játékfunkciót kínál. Szereld fel a roncstelepedet a legkülönfélébb kiegészítőkkel, legyen az akár postaláda vagy éppen egy flamingó! Használd a feketepiacot, hogy minél jobb áron szerezz verdákat, ezáltal több g-dollárt zsebelhess be! Végezz feladatokat a Ludolf-háznál, a tuningautóddal pedig mutasd meg mindenkinek az arénában, hogy te vagy a roncskirály! A Garbage Garage rendkívüli és ingyenes szórakozást nyújt neked a böngésződben.

Ingyenes játékok

A böngészős játékok rendszerint ingyenesen játszhatóak, amire szükség van, az csak egy internetcsatlakozással bíró számítógép és egy érvényes, működő e-mail postafiók. Ha ez megvan, a játékos máris regisztrálhat, létrehozhatja a saját ingyenes fiókját és indulhat a játék. Ezek az ingyenes játékok számos szórakoztató funkciót és érdekes játékelemet tartalmaznak. A Garbage Garage játékban először a játékismertető segítségével megismered a legfontosabb funkciókat, majd teljesen a magad ura leszel és megépítheted a világ legjobb roncstelepét. Mutasd meg milyen tehetséges vezető vagy a Garbage Garage játékban!

Ludolfs - Peter
Mérettesd meg magad más játékosokkal a Garbage Garage arénájában!

Ingyen kaland: Upjers-játékok

A bambergi Upjers GmbH már 2006 óta fejleszt úgy nevezett böngészős játékokat. Ezek olyan tarka-barka online játékok, melyekkel ingyen játszhatsz letöltés nélkül a böngésződben. Az Upjers immár több, mint 30 ingyenes játékkal büszkélkedhet, a választék pedig széles, vannak itt gazdálkodós játékok, de még roncstelepes játék is.

Forum - garbagegarage