Garbage Garage – Ingyenes autós szórakozás

Garbage Garage – Virtuális roncstelep a böngésződben

Ingyenes böngészős játékokat találsz az Upjers.com-on!

Garbage Garage – Ingyenes autós szórakozás

Tartalmas szórakozás, izgalmas feladatok és adrenalintermelő autós párbajok, ezt kínálja neked a Garbage Garage böngészős játék, mely többféle játék elemeit kombinálja egy egészen egyedülálló környezetbe repítve a játékost. A Garbage Garage ugyanis egy roncstelepen játszódik, a te saját telepeden, amit lépésről-lépésre fejleszthetsz fel a járművek szétbontásával kinyert alkatrészek értékesítése által összegyűjtött g-dollárból.


Garbage Garage

Egyedülálló böngészős játék

Itt az autós játékok legjavát kapod egyetlen böngészős játékban. A Garbage Garage egészen egyedülálló, különleges böngészős játék.

Autós játék – sok-sok funkcióval

A böngészős játék közt nagy népszerűségnek örvendenek az ingyenes autós játékok, különösen, ha sok-sok funkcióval bírnak.

Garbage Garage – A saját roncsteleped
Tuningold fel a verdádat!
Manni Ludolf és fivérei végigkísérnek a játékon!
Vonzó hölgy a játékban

Fedezz fel egy ingyenes autós játékot!

A Garbage Garage ingyenes böngészős játékban egy roncstelep üzemeltetőjének bőrébe bújhatsz. Kicsiben kezded, de felküzdheted magad, ebben sok-sok funkció segít téged. A legkülönfélébb járműveket állíthatod a rámpára, hogy szétszedd őket, lesznek itt motorcsónakok, teherautók, repülők, páncélosok, repülők, sőt, akár űrhajók is.

Garbage Garage – A játék koncepciója

A Garbage Garage játék alapkoncepciója széles közönségnek szól. A roncstelep szimuláció a szórakoztatás igénye köré épül és megszólít minden korosztályt, ráadásul ingyenesen. Tehát a Garbage Garage játék egy egészen egyedülálló környezetbe repít, ahol a saját roncstelepedet építgetheted, ehhez alakítási lehetőségek sora áll a rendelkezésedre. Vannak itt mindenféle praktikus elemek, pl. Parkolóhelyek, de a dísztárgyak és más egzotikus elemek segítségével egészen egyedülállóvá teheted a roncsudvarodat, lehet flamingód, kaméleonod vagy játékautomatád.

Ludolfs - Peter
Mérettesd meg magad más játékosokkal a Garbage Garage arénájában!

Ingyenes játékélmény: Upjers-játékok

Az Upjers tarka-barka online böngészős játékai egészen kivételes élményt nyújtanak neked. A bambergi kiadó már 2006 óta fejleszt és ad ki ingyenes böngészős játékokat. A széles játékválasztékban ingyenes autós játékokat is találhatsz, de vannak gazdálkodós, sőt, akár állatkertes játékok is.

Forum - Garbage Garage