Garbage Garage - Browser game - Upjers.com

Garbage Garage – Roncstelepes játék

Ingyenes böngészős játékokat találsz az Upjers.com-on!

Garbage Garage – Egy böngészős játék élménye

Ez a böngészős játék egyedülálló környezetbe repít téged. A bambergi játékfejlesztő, az Upjers, Garbage Garage játékában a saját roncstelepedet rendezheted be. Az elején kicsiben kezded, főként kisautókat bonthatsz szét, amiket a roncstelepedre szállítanak. Aztán eladod az alkatrészeiket, az így szerzett bevételekből pedig fejlesztheted a Garbage Garage-roncstelepedet.


Garbage Garage

Ingyenes böngészős játék

A Garbage Garage ingyenes böngészős játék változatos, tartalmas szórakozást nyújt neked a részletgazdag grafikáival és érdekes játékmenetével.

Szórakozást mindenkinek!

A Garbage Garage tartalmas szórakozást nyújt minden korosztálynak. Fedezd fel ezt a böngészős játékot, ezt az izgalmas roncstelep szimulációt.

Garbage Garage – A saját roncsteleped
Tuningold fel a verdádat!
Manni Ludolf és fivérei végigkísérnek a játékon!
Vonzó hölgy a játékban

A böngészős játék funkciói

A browser games általában sok-sok izgalmas funkcióval bírnak. Természetesen így van ez a Garbage Garage roncstelepes játékkal is. Számos elem van benne, például van rámpa, ahol szétbonthatod a járműveket, van bemutatóterem, ahol eladhatod a kinyert alkatrészeket és van egy csomó dísztárgy is, amivel igazán egyedivé teheted a roncstelepedet. A Garbage Garage böngészős játék eredeti környezetben nyújt feledhetetlen szórakozást.

Ingyenes böngészős játék

Néhány évvel ezelőtt kezdték diadalmenetüket a böngészős játékok. Ma már világszerte játékosok milliói játszanak ezekkel a tarka-barka online játékokkal. És ez nem is csoda, hiszen nagyon egyszerűen bele lehet cseppenni a játékba, csak egy internetcsatlakozással bíró számítógép és egy érvényes e-mail postafiók szükséges hozzá. Ha ez megvan, már indulhat is a móka. A játék elején a játékismertetőben megtanulod a böngészős játék legfontosabb funkcióit. A Garbage Garage játék is így van ezzel, majd utána teljesen a magad ura vagy, szabadon irányíthatod a roncstelepedet és megmutathatod, milyen ügyes stratéga vagy. A Garbage Garage játékban sok-sok játékfunkció segít neked a kiteljesedésben.

Ludolfs - Peter
Mérettesd meg magad más játékosokkal a Garbage Garage arénájában!

Játssz ingyen az Upjers-játékokkal!

Böngészős játékokkal ingyenesen lehet játszani. Az Upjers GmbH & Co. KG már 2006 óta fejleszt böngészős játékokat. Ezekkel az ingyenes játékokkal közvetlenül a böngésződben játszhatsz, letöltésre, telepítésre nincs szükség. Csak pár kattintás és máris elmerülhetsz egy fantasztikus világban.

Forum - Garbage Garage