Online Játékok » Garbage Garage – ingyenes ✔

Garbage Garage – Élmény a roncstelepen

Ingyenes böngészős játékokat találsz az Upjers.com-on!

Garbage Garage – Élmény a böngészőben

A Garbage Garage egy böngészős játék minden élményét zúdítja rád. Ebben a tarka roncstelepes játékban mindenféle járművet szedhetsz szét, majd a megpróbálhatod a lehető legjobb áron eladni a kinyert alkatrészeket, így gyűjtve minél több g-dollárt, ez a pénznem a játékvilágban. Minél több g-dollárod van, annál sokszínűbben tudod kialakítani a roncstelepedet. Mutasd meg, milyen ügyesen vezetnéd a saját roncstelepedet!


Garbage Garage

Fedezd fel az online játékok világát!

Fedezd fel a Garbage Garage ingyenes online játék világát, mely izgalmas lehetőségeket tartogat számodra! Kapcsolódj ki ezzel a roncstelepes játékkal!

Szórakozás mindenkinek

A Garbage Garage játék minden korosztályt elbűvöl. Ezzel a roncstelepes játékkal átélheted egy szuper böngészős játék minden élményét!

Garbage Garage – A saját roncsteleped
Tuningold fel a verdádat!
Manni Ludolf és fivérei végigkísérnek a játékon!
Vonzó hölgy a játékban

A böngészős játék funkciói

A roncstelepes Garbage Garage böngészős játék számos lehetőséget tartogat számodra. Fedezd fel például a roncsteleped sokszínű kialakítási lehetőségeit! Díszítsd a terlkedet mindenféle érdekes dologgal, vagy alakíts ki parkolóhelyeket, ahol a várakozó roncsokat tárolhatod. Persze még számos funkció vár rád. Hiszen a Garbage Garage vérbeli böngészős játék és ennek megfelelően sok-sok szórakoztató funkcióval bír. Nyisd hát meg a saját roncstelepedet a böngésződben!

Játssz te is ingyenes online játékokkal!

Te már tudod, mik azok a böngészős játékékok? Nem? Akkor ne habozz, játssz máris velünk ingyen! Nem kell más, csak egy internetcsatlakozás, egy számítógép és egy érvényes e-mail cím és máris regisztrálhatsz egy fiókot, és létrehozhatod a saját roncstelepedet a Garbage Garage böngészős játékban. A játékismertető végigvezet a fontosabb funkciókon, majd a magad ura leszel, te vagy a főnök. Elkezdhetsz járműveket szétbontani, kinyerni belőlük az értékes alkatrészeket, azokat eladni, majd a keresett g-dollárból még profibbá tenni a roncstelepedet.

Ludolfs - Peter
Mérettesd meg magad más játékosokkal a Garbage Garage arénájában!

Játssz máris ingyen az Upjers játékaival!

Ingyenes szórakozásra vágysz? A bambergi játékfejlesztő, az Upjers, már 2006 óta készít úgy nevezett böngészős játékokat. Ezek olyan változatos online játékok, melyekkel letöltés és telepítés nélkül játszhatsz a böngésződben. Már játékosok milliói játszanak, te se maradj ki!

Forum - garbagegarage