Garbage Garage - Ludolfék autóbontó játékosan

Garbage Garage – Virtuális roncstelep

Ingyenes böngészős játékokat találsz az Upjers.com-on!

Garbage Garage – Ludolfék autóbontó játékosan

A Garbage Garage böngészős játékban Németország legismertebb autóbontó kereskedői, Ludolfék, vesznek a szárnyaik alá. Találkozhatsz velük a játékban, Manni, Uwe és Peter végigkísérnek a játékod folyamán. Még Ludolfék háza is bekerült a játékba, itt különféle feladatokat kapsz, melyek teljesítéséért természetesen a jutalom se marad el.


Garbage Garage

Fedezd fel Ludolfék világát!

Fedezd fel Ludolfék, az alkatrészkereskedők, világát a Garbage Garage szórakoztató játékban. Bonts szét autókat és keres egy csomó g-dollárt!

Kikapcsolódás a böngészőben

A Garbage Garage fiatalt és vént egyaránt lebilincsel. Ez a autóbontó böngészős játék, melyben még Ludolfékkal is találkozhatsz, tartalmas szórakozást nyújt.

Garbage Garage – A saját roncsteleped
Tuningold fel a verdádat!
Manni Ludolf és fivérei végigkísérnek a játékon!
Vonzó hölgy a játékban

Ludolf-fivérek a játékban

Ebben a tarka-barka böngészős játékban, a Garbage Garage-ban, Ludolfék kísérnek végig a játékon. A három rajna-vidék-pfalzi fivér Dernbachból, akik alkatrészkereskedést vezetnek, és számos TV-szereplésükkel már hírnévre tettek szert, hasznos tippekkel látnak el a autóbontó vezetése során. Például ők magyarázzák el a fontosabb játékfunkciókat, ők gondoskodnak róla, hogy mindig legyen feladatod és ők üdvözölnek az egyes újabb és újabb játékterületeken.

A Garbage Garage funkciói

A Garbage Garage autóbontó játék sok-sok izgalmas funkcióval bír. Nem csak arról van szó, hogy Ludolfékhoz hasonló roncstelepet üzemeltethetsz ebben a böngészős játékban, de igénybe veheted például a feketepiacot is, ahol különösen kedvező áron juthatsz roncsokhoz, vagy bemerészkedhetsz az arénáva is, ahol izgalmas csatákban vehetsz részt a felspécizett autóddal más játékosok ellenében. A Garbage Garage játékmenete is meggyőzően könnyen elsajátítható, és persze már maga a környezet is egészen egyedülálló, hiszen nem minden játékban vezethetsz egy saját roncstelepet. Ha ügyes és szorgalmas vagy, a kis roncstelepedet atalmas lerakattá fejlesztheted.

Ludolfs - Peter
Mérettesd meg magad más játékosokkal a Garbage Garage arénájában!

Játssz ingyen te is az Upjers-játékokkal!

Ingyen játék. Az Upjers GmbH & Co. KG már 2006 óta gyárt böngészős játékokat. A műfajválaszték gazdag, a kalandos szerepjátékoktól a gazdálkodós játékokig. A Garbage Garage böngészős játék a televízióból jól ismert Ludolf alkatrészkereskedést is a böngésződbe varázsolja.

Forum - Garbage Garage