Garbage Garage - Ingyenes tuning játékok

Garbage Garage – Feltuningolt móka

Ingyenes böngészős játékokat találsz az Upjers.com-on!

Garbage Garage – Feltuningolt élmény

Szórakoztató, változatos, és tele van mindenféle roncsokkal. Ez a Garbage Garage, ez az egyedülálló tuningos böngészős játék. A Garbage Garage játékban megépítheted a saját roncstelepedet. Autókat bonthatsz szét és eladhatod a kinyert alkatrészeket a bemutatótermedben. Minél több g-dollárt keresel ezáltal, annál jobbra fejlesztheted a roncstelepedet.


Garbage Garage

A kultikus roncstelep

Fedezd fel hát te is a Garbage Garage játékot és az általa nyújtott tartalmas, változatos és lebilincselő szórakozás élményét!

A tuningjáték alapkoncepciója

A Garbage Garage tuningos játék meg fog győzni már az alapgondolatával is. Autóalkatrészekkel kereskedhetsz és számtalan kihívás közt kell helyt állnod.

Garbage Garage – A saját roncsteleped
Tuningold fel a verdádat!
Manni Ludolf és fivérei végigkísérnek a játékon!
Vonzó hölgy a játékban

Tuning játékok - Funkciók

A Garbage Garage roncstelepes, autótuningolós böngészős játékban egy csomó funkció vár rád. Például rámpára teheted az autóroncsokat és szétbonthatod őket alkatrészekre. Kisautókkal kezded, majd középkategóriás autók jönnek, és így tovább, haladsz egyre előre. Minél elitebb a leszállított jármű kategóriája, annál több g-dollár bevételre tehetsz szert a kinyert alkatrészek értékesítéséből.

Garbage Garage ingyenes játék

Autótuningolós böngészős játékként a Garbage Garage játékkal ingyenesen játszhatsz. Amire szükséged van, az csak egy számítógép, egy interetcsatlakozás és egy érvényes e-mail cím. Ha minden megvan, akkor már indulhat is a játék. A játékon Uwe, Manni és Peter Ludolf vezet át, a rajna-vidéki-pfalzi Dernbachban élő, autóalkatrész kereskedést üzemeltető fivérek, akik már kultuszt teremtettek a számtalan televíziós szereplésükkel. Fedezd fel ezt a feltuningolt játékélményt és nyisd meg te is ingyenesen a saját roncstelepedet.

Ludolfs - Peter
Mérettesd meg magad más játékosokkal a Garbage Garage arénájában!

Ingyenes: Upjers-játékok

A bambergi játékkovács, az Upjers, már 2006 készít böngészős játékokat. Ezekkel a sokszínű online játékokkal ingyenesen játszhatsz. Válogathatsz a műfajok között is, hiszen van itt kertszimuláció, akció-szerepjáték, állatkertes játék, vagy akár roncstelepes autótuningos játék.

Forum - Garbage Garage