Garbage Garage – Online autós játék

Garbage Garage – A te virtuális roncs-teleped

Ingyenes böngészős játékokat találsz az Upjers.com-on!

Garbage Garage – Autós játék a böngésződben

Aki online szeretne játszani egy autós játékkal, az a Garbage Garage roncstelepes játék oldalán pont jó helyen jár. Ebben a böngészős játékban egy autóalkatrész értékesítő bőrébe bújva megépítheted a saját roncstelepedet. Sok-sok kialakítási lehetőség áll eközben a rendelkezésedre. Fejleszd a roncstelepedet lépésről-lépésre és éld át egy online autós játék minden élményét!


Garbage Garage

Garbage Garage – Online autós játék

Számos funkciójával és játékelemével a Garbage Garage játék a böngészős és autós játékok minden szerelmesének kiváló online szórakozást nyújt.

Játék mindenkinek

A böngészős játékok minden korosztálynak tartalmas szórakozást nyújtanak. Ide tartoznak az autós böngészős játékok is, mint a Garbage Garage, melyet ingyen játszhatsz online.

Garbage Garage – A saját roncsteleped
Tuningold fel a verdádat!
Manni Ludolf és fivérei végigkísérnek a játékon!
Vonzó hölgy a játékban

Garbage Garage – Tartalom

Garbage Garage hulladéklerakatos játékban lépésről-lépésre fejlesztheted a kis alkatrészkereskedésedet egy hatalmas roncsteleppé. Kezdetben könnyű áttekinteni a dolgaidat, hisz nincs sok mindened. Pár rámpa, ahol kisautókat szerelsz szét, de aztán hamar jönnek az egyre nagyobb járművek. Minél nagyobbak a járművek, annál több g-dollárt zsebelhetsz be, mikor az alkatrészeiket kiszerelés után értékesíted. A Garbage Garage játék tehát remek autós szórakozást nyújt neked, és mindezt online, a böngésződben.

Egy sokszínű játék

Fedezd fel egy online autós játék sokszínűségét! A Garbage Garage autós online böngészős játékban létrehozhatod a saját roncstelepedet, melyet aztán szintről szintre egyfe felfejleszthetsz. A játékon a Ludolf fivérek vezetnek végig, Németország legnépszerűbb autóalkatrész értékesítői, ők tanítanak meg a fontosabb lépésekre. Fedezd fel az online autós játékok lenyűgöző világát Manni Ludolffal, Uwével és Peterrel és játssz te is velünk ingyen! Mi kell ehhez? Csak egy internetcsatlakozás, egy számítógép és egy érvényes e-mail postafiók. És máris kezdődhet a kaland ezzel a kult-esélyes böngészős játékkal.

Ludolfs - Peter
Mérettesd meg magad más játékosokkal a Garbage Garage arénájában!

Ingyenes játékélmény: Upjers-játékok

A bambergi játékfejlesztő, az Upjers, már 2006 óta készít és ad ki böngészős játékokat. Ezekkel a tarka-barka online játékokkal letöltés és telepítés nélkül játszhatsz ingyenesen a böngésződben. A műfajválaszték gazdag, vannak autós online játékok és sok egyéb szórakoztató szimulációs játék.

Forum - Garbage Garage