Garbage Garage >> Autós játékok ingyen - Upjers.com

Garbage Garage – Egy autós játék élménye a böngésződben

Ingyenes böngészős játékokat találsz az Upjers.com-on!

Garbage Garage – Egy ingyenes autós játék élménye

Ennek a böngészős játéknak már a környezete is egyedülálló. A Garbage Garage ingyenes böngészős játékban a saját roncstelepedet vezetheted. Fedezd fel a karosszériák és tuningcsaták világát! Ezt az autós kalandot úgy kezded, hogy különféle járműtípusok roncsait veszed meg, ezeket szétbontod, majd eladod az így kinyert alkatrészeket, a motort, féket, akkumulátort, és így tovább.


Garbage Garage

Roncstelepet mindenkinek!

Az ingyenes autós játékok igen széles közönséget szólítanak meg. A Garbage Garage játékban is minden korosztály kellemes kikapcsolódásra lel.

Roncstelep üzemeltetés

A Garbage Garage egy építgetős játék élményét nyújtja. Fedezd fel te is ingyen ennek az autós játéknak a sok-sok elemét és szuper funkcióit.

Garbage Garage – A saját roncsteleped
Tuningold fel a verdádat!
Manni Ludolf és fivérei végigkísérnek a játékon!
Vonzó hölgy a játékban

Lebilincselő, ingyenes autós játék

A Garbage Garage nagyon gazdag játékelemekben és -funkciókban. Ez a kivételes online játék is bizonyíték arra, hogy az ingyenes autós játékok egyre több játékost vonzanak. Sok-sok játékon belüli funkció vár rád, van itt roncstelep, feketepiac, Ludolfék háza, de még egy aréna is, a játékélmény tehát garantált. Ráadásul a Garbage Garage egy böngészős játék, azaz ingyenesen játszható minden internetcsatlakozással rendelkez számítógépről.

Garbage Garage – Játékelemek és -funkciók

A Garbage Garage játékban rajtad áll, hogy mennyi játékpénz-bevételre teszel szert. Miután a hozzád szállított autókat szétbontottad, eladhatod a karosszériáit, felnijeit, fékeit, motorját és akkumulátorát. Ezt a bemutatótermedben teheted meg, ahol mindig látod az aktuális alkatrésznél annak g-dollár árát. Ez az ár két másodpercenként változik. Érdemes akkor eladni az alkatrészt, mikor jó magas ár jelenik meg, hiszen így magasabb g-dollár bevételre tehetsz szert.

Ludolfs - Peter
Mérettesd meg magad más játékosokkal a Garbage Garage arénájában!

Játssz te is ingyen az Upjers játékaival!

Lebilincselő élmény vár! Világszerte milliók játszanak böngészős játékokkal. A bambergi Upjers GmbH & Co. KG már 2006 óta fejleszt és ad ki ingyenes böngészős játékokat. Az immár több, mint 30 játékot magába foglaló portfólióban olyan ingyenes autós játékok is találhatók, mint amilyen a Garbage Garage.

Forum - Garbage Garage