Ingyen autós játékok - Garbage Garage

Garbage Garage – Roncstelep a böngésződben

Ingyenes böngészős játékokat találsz az Upjers.com-on!

Garbage Garage – Egy autós játék élménye

A roncstelepes Garbage Garage játékban a saját alkatrészkereskedésedet építheted meg. Különféle méretű, az udvarodba szállított járművet bonthatsz szét, majd eladhatod a bemutatótermedben az így kinyert alkatrészeket, pl. a karosszériát, a felniket, az akkumulátort vagy a fékeket. Ráadásul te határozhatod meg az eladási árat. A Garbage Garage igazán élvezetes autós játék, ráadásul ingyen játszható.


Garbage Garage

Garbage Garage – Ingyen autós játék

A Garbage Garage böngészős játék lehetővé teszi, hogy egy autós játékkal ingyen játszhass, mégis számtalan izgalmas játékelemet kipróbálhass.

Játékélmény mindenkinek

Itt minden korosztály szórakozásra lel! A Garbage Garage böngészős játék mindenki által ingyenesen felfedezhető.

Garbage Garage – A saját roncsteleped
Tuningold fel a verdádat!
Manni Ludolf és fivérei végigkísérnek a játékon!
Vonzó hölgy a játékban

Garbage Garage – Történet

A Garbage Garage játék egyedülálló környezetbe repít téged, hiszen egy viszonylat lepattant roncstelepen találod magad, ahol máris hozzáláthatsz az első roncsautóid szétszereléséhez. Az alkatrészek eladásával g-dollárt gyűjthetsz. Minél több g-dollárod van, annál szabadabban alakíthatod ki a roncstelepedet, hiszen feldíszítheted azt mindenféle dekorációkkal, például függőággyal, postaládával, sőt, akár egy flamingóval is. Fedezd fel te is ezt az autós élményt ingyenesen!

A roncstelepek lebilincselő világa

Garbage Garage olyan helyre visz, ahol egy autós játéknak jobb helye nem is lehetne, hisz a roncstelepek tele vannak autókkal. Ráadásul ez a böngészős játék ingyen játsható. Amire szükséged van, az csak egy internetcsatlakozással bíró számítógép és egy működő e-mail postafiók, ha ez megvan, akkor máris létrehozhatod a játék oldalán az ingyenes fiókodat és indulhat a móka. A játékban Ludolfék, Németország legismertebb alkatrészkereskedői, vezetnek át a játékismertetőt, sőt, ezek a TV-sztárok az egész játékod során elkísérnek. Merülj el te is a roncstelepek lebilincselő világában a Garbage Garage böngészős játékkal!

Ludolfs - Peter
Mérettesd meg magad más játékosokkal a Garbage Garage arénájában!

Élmény ingyenesen: Upjers-játékok

Fedezd fel az Upjers ingyenes játékait! Ez a bambergi játékfejlesztő már 2006 óta készít böngészős játékokat. Ezekkel a tarka-barka online játékokkal letöltés és telepítés nélkül játszhatsz közvetlenül a böngésződben, a műfajválaszték pedig rendkívül gazdag, autós játékokkal is játszhatsz, méghozzá ingyenesen.

Forum - Garbage Garage